B!TONIC sustine Campionii Sanatatii

Crosul Campionii Sanatatii este dedicat copiilor si parintilor si se afla la editia a X-a, anul acesta urmand sa aiba loc pe data de 14 aprilie, in parcul Alexandru Ioan Cuza. Incepand cu ora 10:00, sunt asteptati peste 1000 de participanti in cursa pentru o viata mai sanatoasa. 

Alegerile nu sunt usoare nici pentru copii, nici pentru parinti, cu atat mai mult cu cat in viata de zi cu zi se intalnesc ispite alimentare la tot pasul, deghizate in ambalaje colorate. Cresterea consumului alimentelor de origine animala si a altor alimente procesate a indus aparitia cazurilor de obezitate si diabetului de tip II, in ultimii ani.

In contextul in care ficatul depunde un efort in a separa nutrientii de toxine, este important ca cele din urma sa fie eliminate complet din organism si aici vorbim de eliminarea toxinelor prin transpiratie, dar si prin urina. 

Primele semnale legate de acumularea toxinelor in corp este data de oboseala accentuata, dar si de probleme cutanate (acnee sau iritatii la nivelul pielii). 

Alte simptome ale toxicitatii in corp pot fi: 

  • durerile musculare 
  • durerile de cap
  • constipatie
  • tulburari de somn
  • balonare
  • retentie de apa

B!TONIC sustine crosul Campionii Sanatatii impreuna cu Yellow Vibe, un complex premium pe baza de cupru, ceai verde, merisor si resveratrol, pentru a facilita eliminarea toxinelor si pentru reducerea radicalilor liberi. 

Merisor – extractul de merisor are rol in protejarea vezicii urinare, propritatile sale curative fiind recunoscute de mai bine de 100 de ani. Studiile arata ca substantele din merisor impiedica bacteriile (cum ar fi E.coli) sa ramana pe peretii vezicii urinare.

Ceai Verde – extractul de ceai verde este recunoscut in nutritie prin continutul de polifenoli, fiind un antioxidant natural puternic. Actiunea sa este de neutralizare a radicalilor liberi proveniti din toxine. Alt beneficiu al ceaiului verde este cel diuretic, care ajuta la eliminarea retentiilor de apa si inclusiv a toxinelor din organism.

Resveratrol din troscot japonez – ajuta la refacerea tesuturilor si la reducerea inflamatiilor din corp

Cuprul - activeaza din interior sistemul de autoaparare, prin activarea cuproenzimelor

 

Pe locuri... fiti gata... start la inscrieri!

14 aprilie - ora 10:00 - Parcul Alexandru Ioan Cuza! 

 

← Articol anterior Următorul articol →