S.O.S.! Începe un nou an de învățământ!

Foarte curând începe un nou an universitar, pentru unii școlar, sau pur și simplu ai ieșit din concediul bine meritat și revii la lucru. Știm foarte bine cât de anevoioasă e această perioadă de tranziție, de la zilele însorite fără griji, la rutina stresantă. Îți e greu să te trezești dimineața, îți e greu să te concentrezi și parcă memoria nu mai e la fel de ascuțită cum era?

Hai gata, gata... Șterge lacrimile și ascultă câteva sfaturi de la specialiștii B!TONIC!

În primul rând trebuie să ne gândim la cum te transformăm într-un elev sau student exemplar, care se trezește dimineața la timp. Începe de pe acum să adormi înainte de 23:00, iar alarma seteaz-o la ora la care va trebui să te trezești zilnic în curând. Și cel mai important – nu da SNOOZE! Studiile arată că obiceiul de amânare a alarmei nu e deloc sănătos pentru sistemul tău nervos consecințele fiind simțite pe parcursul întregii zile.

Nu poți adormi devreme? Află de la Nutriționiștii B!TONIC cum ar trebui să arate meniul tău zilnic pentru ca să ai un somn strâns și odihnitor! De asemenea te poate ajuta și complexul nostru pentru somn – B!TONIC Blue Sleep. Având la bază extracte naturale de hamei și melisă, care împreună au capacitatea de a induce senzația de somnolență, te vor ajuta și să revii la un regim de somn normal.

Cu somnul ne-am lămurit, trecem la concentrare, atenție și memorie.

Creierul nostru iubește antrenamentul constant, atât din punct de vedere cognitiv, cât și fizic – iubește activitățile în aer liber. Așa că ideal ar fi să-ți rezervi o jumătate de oră seara pentru role, un fotbal cu amicii sau măcar o plimbare în care să faci măcar 8000 – 10 000 pași.

Dacă ai început deja un meniu special antistres pentru 10 zile, atunci ai în dieta ta mai multe alimente bogate în vitaminele grupului B, magneziu, uleiuri polinesaturate Omega 3 care au un efect formidabil asupra sistemului nervos, îmbunătățind memoria și capacitatea de concentrare. Noi îți recomandăm și un ajutor suplimentar de la B!TONIC – complexul cu tot grupul de vitamine B Rosa Spirit și complexul cu Omega 3 extras din alge de mare Golden Oils.

B!TONIC se gândește la sănătatea ta!

Și pentru că noi chiar vrem să te ajutăm, îți oferim o reducere de 10% la tratamentul nostru pentru concentrare, atenție și memorie. Introdu codul promoțional concentrare10 la efectuarea comenzii, iar dacă ai careva întrebări te rugăm să ne scrii pe Whatsapp sau să ne suni direct.

Concentrare, atenție și memorie

 • Taguri: concentrare
 • Articole

  RSS
  De ce este necesară transpirația și cum trebuie să-și revină corpul după o perioadă îndelungată de transpirație
  De ce este necesară transpirația și cum trebuie să-și revină corpul după o perioadă îndelungată de transpirație

  Procesul transpirației este unul fiziologic și are rolul de a regla temperatura organismului și a o menține constantă. Transpirația conține...

  Mai departe...
  5 sfaturi pentru un corp frumos și sănătos pe malul piscinei sau la mare
  5 sfaturi pentru un corp frumos și sănătos pe malul piscinei sau la mare

  A venit vara în sfârșit, avem și vești bune privind condițiile de relaxare în contextul pandemic COVID-19. Mai rămâne doar...

  Mai departe...