Ajutor

Intrebari frecvente

Care este vârsta minimă pentru a consuma B!TONIC?

Dozele înscrise pe cutie sunt dozele normale pentru adulți de la 14 ani în sus. Pentru copii sub 14 ani, produsul poate fi consumat în doze mai mici. Capsulele pot fi înghițite de la 3 ani în sus.

Pot consuma B!TONIC dacă sunt gravidă sau dacă alăptez?

Da, produsele sunt sigure. Dacă în acest timp îți este contraindicat să mănânci pește crud (sursă de omega) este recomandat să iei suplimente ca B!TONIC Golden Oils datorită sursei vegetale conținute, de Omega 3.

Pot să consum B!TONIC dacă am diabet?

Da, produsele noastre vegane nu conțin aditivi de zahăr și sunt potrivite pentru a fi consumate de către persoanele cu diabet.

Pot să consum B!TONIC dacă am poliartrită?

Pentru afecțiuni complexe la nivelul arterelor noi recomandăm B!TONIC Golden Oils. Informați medicul dvs curent despre includerea acestui supliment în alimentația dvs.

Ce se întâmplă dacă uit să iau o capsulă?

Este recomandat să iei doza prescrisă, mai puțin în cazurile în care  medicul îți recomandă altceva. Uitând, o dată, să iei o capsulă este ok, dar nu încerca să faci un obicei din asta. Lucru valabil pentru orice tip de tratament ce presupune o anumită cadență.

Cât timp ar trebui să consum suplimentele B!TONIC?

Ar trebui să folosești cel puțin 20 de zile, deoarece reacțiile organismului la schimbarea stilului de viață, apar după 14 zile. Asta dacă doctorul nu-ți spune altceva.

Ce produs B!TONIC mi se potrivește?

Dacă după citirea fiecărui prospect sau cutie, al fiecărui produs, ești încă în dubii, poți apela la oricare din metodele urmatoare:

Produsele B!TONIC au vreun efect advers?

Te rugăm să citești prospectul sau cutia fiecărui produs pentru mai multe informații.

Cum Cumpar?

Pentru un proces mai simplu, îți recomandăm să îți creezi un cont gratiuit pe site-ul nostru. Există de asemenea și posibilitatea de a cumpara făra a-ți crea un cont.

  1. Selectează produsul și apasă butonul Adaugă în coș de pe pagina fiecarui produs.

  2. Cand ai terminat de ales, apasă butonul Cumpara din Cosul de cumparaturi.

  3. Completează cu date corecte formularul. Campurile marcate cu * sunt obligatorii, fiind informații cheie pentru un proces de livrare corect.

  4. Alege metoda de Livrare si apoi Metoda de plata (folosind Cardul sau plata la livrare)

  5. Apasă butonul Trimite comanda pentru a confirma.

Cum pot returna acest produs?

Te rugăm să vizitezi secțiunea  politica de returnare din sectiunea de comenzi.

Cum pot primi banii înapoi?

Te rugăm să iei legatura cu noi pentru a începe procesul de returnare.

Te rugăm să citești Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate. Aceste sectiuni apar odata ce sunteti in sectiunea Casa. Finalizarea comenzii presupune acceptarea conditiilor.

Cum plătesc?

Plățile pot fi făcute cash la livrare prin serviciul de curierat al partenerului nostru FanCourier sau prin intermediul serviciului MobilPay, utilizând un card bancar valid.

Ce date cu caracter personal păstrați?

Noi colectăm date cu caracter personal conform legislației actuale, ca urmare păstrăm numele și adresa de email în cont, iar datele bancare doar până se efectuează plata. Te rugăm sa citesti politica de confidențialitate din sectiunea Casa pentru mai multe detalii. Datele Dvs. sunt colectate doar in cazul in care incepeti procesul se comanda.