Cine suntem

Bogatia inseamna a impartasi, a deschide si a largi accesul la cunoastere si educatie.

B!TONIC este in primul rand o companie care educa si faciliteaza accesul la informatii relevante despre sanatate.

Cand devii partenerul nostru, ajuti la educarea si informarea corecta despre natura, a celor mai putin avantajati decat tine.

Cu fiecare produs care pleaca din sediul nostru, adaugam cate o pagina in educatia celor peste 600 de copii din Romania dornici sa afle mai multe despre sanatate, nutritie si despre viitor.

* * *

Cum a inceput povestea B!TONIC?

Supraponderabilitatea si alimentatia bogata in zaharuri si gluten sunt un factor de risc in majoritatea bolilor cronice. In 20 din 34 de tari ale OECD, peste 50% din populatia adulta este catalogata drept supraponderala sau obeza, iar cauza este lipsa preventiei si implicit adoptarea unui stil de viata dezorganizat.

Acesta a fost primul pas de la care s-a pornit in povestea B!TONIC, acela de a ne implica in cresterea calitatii omului secolului XXI nu numai prin o linie de suplimente alimentare premium, ci si prin educatie.

B!TONIC este un brand premium de suplimente alimentare special dezvoltat pentru nevoile omului modern care se straduieste sa aiba un lifestyle sanatos. Intr-o lume in care pana si stilul de viata este o alegere, la B!tonic ne dedicam sa imbunatatim viata omului modern zi de zi. Si pana acum am reusit cu succes.

Suplimentele alimentare sunt dezvoltate in Austria de o echipa de experti in nutritie avand la baza rezultatele ultimelor studii europene privind carentele populatiei in Europa Centrala si de Est. Suplimentele alimentare B!TONIC sunt fabricate in Germania sub inalte standarde de calitate TUV, ECOcert, HACCP, avand chiar atribuita si emblema Vegan, pentru adeptii stilului de viata vegan si vegetarian.

Credem in cercetare si dezvoltare continua si suntem la curent cu noutatile din domeniul nutritiei, astfel incat sa venim cu solutii optime in timp util.

Suplimentele din gama B!TONIC nu contin coloranti, gelatina de origine animala si nici organisme modificate genetic.

De asemenea, ne mandrim ca suntem ecofriendly si prin colaborarea cu organizatia internationala Friends of the Sea (Prietenii Marii) protejam ecosistemul marin, dar si pe tine, cel care consumi B!TONIC, prin oferirea unui produscurat, fara hormoni sau metale grele.

Comandă telefonic
Comandă prin chat