Regulamentul Concursului „Cu B!TONIC ai de castigat!”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL PROGRAMULUI

Concursul „Cu B!TONIC ai de castigat!” (denumit în continuare „Concursul”) este organizat şi desfăşurat de S.C. LIFECARE-ESSENTIALS SRL. (denumită în continuare „Organizator”), persoană juridică română, cu sediul în sediul in Bucuresti, Str Piata Alba Iulia, nr. 7, sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/2263/2015, C.U.I. RO34155204, cont IBAN RO37BACX0000001110606001 deschis la UNICREDIT TIRIAC TITULESCU, administrator Iulia Mugescu.

Participanţii sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Concursului (denumit în continuare „Regulament”), potrivit celor mai jos menţionate.

Regulamentul este întocmit şi va fi făcut public începînd cu data de 29.09.2017 pe site-ul www.btonic.ro

SECŢIUNEA 2. DURATA ŞI ZONA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul se derulează pe perioada 12.02.2018 – 23.12.2018, va fi publicat pe site-ul Organizatorului începând cu data de 29.09.2017 şi se va desfăşura online în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, pe întreg teritoriul României. Organizatorul are dreptul să înceteze derularea Concursului, cu o informare prealabilă a publicului, ce va fi publicată pe site-ul său, www.btonic.ro, cu cel puţin 30 zile înainte de data încetării Concursului.

SECTIUNEA 3. PARTICIPARE

La Concursul „Cu B!TONIC ai de castigat!” poate participa orice persoană fizică care a împlinit vârsta de 18 ani ca reprezentant al unei persoanei juridice române, cu domiciliul, respectiv cu sediul în România, denumită în continuare „Participantul" şi care a indeplinit cerintele de participare la concurs.Nu pot avea calitatea de Participanţi la acest Concurs persoanele fizice angajate ale Organizatorului sau membrii de familie ai acestora, precum şi persoanele juridice care au ca asociaţi şi/sau administratori angajaţi ai Organizatorului sau membri ai familiei acestora sau persoanele juridice din cadrul cărora fac parte, cu orice titlu, Organizatorul sau angajaţi ai acestuia.

SECŢIUNEA 4. Premiile CASTIGATE

Produsele ce pot fi castigate fac parte din gama B!TONIC:

B!TONIC Orange Imun, imunizant pe baza de acerola, zinc, prebiotice si ghimbir. Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Red Energy – complex de 10 minerale si vitamina C.Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Rosa Spirit – complex de vitamine B din fructe si legume.Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Yellow Vibe – complex antioxidanti pe baza de resveratrol, cupru, ceai verde si merisor. Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Nu se recomanda femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Terra Liver – hepatoprotector pe baza de colina, anghinare, turmeric si piper negru. Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Golden Oils – complex acizi grasi esentiali Omega 3 pe baza de alge.Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule.

B!TONIC Silver Bones – complex cu calciu+vitamina D si glucozamina. Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Blue Sleep – complex de vitamina B3, B7, hamei si melisa. . Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea unei capsule/zi. Forma de prezentare – blister 10capsule.

SECŢIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul „Cu B!TONIC ai de castigat!” se desfasoara pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BTONIC.Romania/ Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Like Paginii de Facebook B!TONIC Romania
 • Sa tag-uiasca/ sa eticheteze persoane in comentariu la postarea concursului
 • Sa raspunda la intrebarea din formularul de concurs de pe www.btonic.ro

Pe perioada de concurs, o data la doua saptamani, in fiecare luni se va organiza o extragere a tuturor participantilor care au indeplinit conditiile de mai sus, urmand sa fie desemnati 5 castigatori/ concurs.

Premiile fiecarui concurs vor reprezenta 5 produse, alese si anuntate in prima zi a fiecarui concurs.

Programare concursuri pe saptamani

 • 12 februarie – 19 februarie
 • 26 februarie – 5 martie
 • 12 martie – 19 martie
 • 26 martie – 2 aprilie
 • 9 aprilie - 16 aprilie
 • 23 aprilie – 30 aprilie
 • 7 mai – 14 mai
 • 21 mai -28 mai
 • 4 iunie – 11 iunie
 • 18 iunie – 25 iunie
 • 2 iulie – 9 iulie
 • 16 iulie – 23 iulie
 • 30 iunie – 6 august
 • 13 august – 20 august
 • 27 august – 3 septembrie
 • 10 septembrie – 17 septembrie
 • 24 septembrie – 1 octombrie
 • 8 octmbrie – 15 octombrie
 • 22 octombrie – 29 octombrie
 • 5 noiembrie – 12 noiembrie
 • 19 noiembrie – 26 noiembrie
 • 3 decembrie – 10 decembrie
 • 17 decembrie -23 decembrie

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Vor fi sterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a comentariilor ce nu respecta cerintele concursului sau constituie un atac la adresa brandului sau a regulilor de moralitate. Extragerile se pot realiza atat prin intrermediul site-ului random.org, cat si prin decizia unui juriu format din membrii echipei, in functie de cerintele concursului (echipa va evalua creativitatea, detaliile cunoasterii brandului/produsului etc)

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală şi exclusivă a participanţilor şi eventualilor câştigători. Orice informaţie eronată va determina neacordarea calităţii de Participant la acest Concurs.

SECŢIUNEA 7. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul se angajează să respecte dispoziţiile Legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata derulării Programului, să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale Participanţilor şi să le utilizeze conform prezentului Regulament şi legislaţiei în vigoare.

Participanţii care nu doresc ca informaţiile ce îi privesc să fie folosite în scop de marketing, studiul pieţei sau publicitate vor semnala în scris aceasta Organizatorului prin e-mail trimis la adresa office@lifecare-essentials.com

SECŢIUNEA 8. FORŢA MAJORĂ

Organizatorul poate înceta Concursul şi îşi declină orice responsabilitate în cazul producerii unor evenimente, independente de voinţa sa, care constituie caz fortuit sau forţă majoră, astfel cum sunt definite de lege şi care nu permit continuarea prezentului Concurs.

SECŢIUNEA 9. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator şi Participanţi se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care aceasta nu este posibilă, instanţa competentă pentru judecarea litigiului va fi cea de la sediul Organizatorului.

SECŢIUNEA 11. REGULAMENTUL PROGRAMULUI

Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul www.btonic.ro. Prin participarea la acest Concurs, Participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestora pe pagina oficiala de Facebook precum a Organizatorului, https://www.facebook.com/BTONIC.Romania/?ref=settings , precum si pe site-ului www.btonic.ro . Anexele precum si alte acte adiționale la prezentul Regulament, încheiate după data începerii campaniei publicitare, vor face parte integrantă din acesta.

SC LIFECARE- ESSENTIALS SRL
MIHAI STEFAN POPESCU
AREA SALES MANAGER