Regulamentul Concursului „Cu B!TONIC ai de castigat!”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL PROGRAMULUI

Concursul „Cu B!TONIC ai de castigat!” (denumit in continuare „Concursul”) este organizat şi desfaşurat de S.C. LIFECARE-ESSENTIALS SRL. (denumita in continuare „Organizator”), persoana juridica romana, cu sediul in sediul in Bucuresti, Str Piata Alba Iulia, nr. 7, sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/2263/2015, C.U.I. RO34155204, cont IBAN RO37BACX0000001110606001 deschis la UNICREDIT TIRIAC TITULESCU, administrator Iulia Mugescu.

Participanţii sunt obligaţi sa respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Concursului (denumit in continuare „Regulament”), potrivit celor mai jos menţionate.

Regulamentul este intocmit şi va fi facut public incepind cu data de 29.09.2017 pe site-ul www.btonic.ro

SECŢIUNEA 2. DURATA ŞI ZONA DE DESFAŞURARE A CONCURSULUI

Concursul se deruleaza pe perioada 12.02.2018 – 23.12.2018, va fi publicat pe site-ul Organizatorului incepand cu data de 29.09.2017 şi se va desfaşura online in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, pe intreg teritoriul Romaniei. Organizatorul are dreptul sa inceteze derularea Concursului, cu o informare prealabila a publicului, ce va fi publicata pe site-ul sau, www.btonic.ro, cu cel puţin 30 zile inainte de data incetarii Concursului.

SECTIUNEA 3. PARTICIPARE

La Concursul „Cu B!TONIC ai de castigat!” poate participa orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani ca reprezentant al unei persoanei juridice romane, cu domiciliul, respectiv cu sediul in Romania, denumita in continuare „Participantul" şi care a indeplinit cerintele de participare la concurs.Nu pot avea calitatea de Participanţi la acest Concurs persoanele fizice angajate ale Organizatorului sau membrii de familie ai acestora, precum şi persoanele juridice care au ca asociaţi şi/sau administratori angajaţi ai Organizatorului sau membri ai familiei acestora sau persoanele juridice din cadrul carora fac parte, cu orice titlu, Organizatorul sau angajaţi ai acestuia.

SECŢIUNEA 4. Premiile CASTIGATE

Produsele ce pot fi castigate fac parte din gama B!TONIC:

B!TONIC Orange Imun, imunizant pe baza de acerola, zinc, prebiotice si ghimbir. Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Real Energy – complex de 10 minerale si vitamina C.Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Rosa Spirit – complex de vitamine B din fructe si legume.Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Yellow Vibe – complex antioxidanti pe baza de resveratrol, cupru, ceai verde si merisor. Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Nu se recomanda femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Terra Liver – hepatoprotector pe baza de colina, anghinare, turmeric si piper negru. Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Golden Oils – complex acizi grasi esentiali Omega 3 pe baza de alge.Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule.

B!TONIC Silver Bones – complex cu calciu+vitamina D si glucozamina. Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea a 2-3 capsule pe zi la adulti (inclusiv copiilor peste 12 ani). Forma de prezentare – flacon 60 de capsule. Se recomanda consultarea medicului in cazul femeilor gravide sau care alapteaza.

B!TONIC Blue Sleep – complex de vitamina B3, B7, hamei si melisa. . Produsul este un supliment alimentar si se recomanda administrarea unei capsule/zi. Forma de prezentare – blister 10capsule.

SECŢIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Concursul „Cu B!TONIC ai de castigat!” se desfasoara pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BTONIC.Romania/ Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Like Paginii de Facebook B!TONIC Romania
 • Sa tag-uiasca/ sa eticheteze persoane in comentariu la postarea concursului
 • Sa raspunda la intrebarea din formularul de concurs de pe www.btonic.ro

Pe perioada de concurs, o data la doua saptamani, in fiecare luni se va organiza o extragere a tuturor participantilor care au indeplinit conditiile de mai sus, urmand sa fie desemnati 5 castigatori/ concurs.

Premiile fiecarui concurs vor reprezenta 5 produse, alese si anuntate in prima zi a fiecarui concurs.

Programare concursuri pe saptamani

 • 12 februarie – 19 februarie
 • 26 februarie – 5 martie
 • 12 martie – 19 martie
 • 26 martie – 2 aprilie
 • 9 aprilie - 16 aprilie
 • 23 aprilie – 30 aprilie
 • 7 mai – 14 mai
 • 21 mai -28 mai
 • 4 iunie – 11 iunie
 • 18 iunie – 25 iunie
 • 2 iulie – 9 iulie
 • 16 iulie – 23 iulie
 • 30 iunie – 6 august
 • 13 august – 20 august
 • 27 august – 3 septembrie
 • 10 septembrie – 17 septembrie
 • 24 septembrie – 1 octombrie
 • 8 octmbrie – 15 octombrie
 • 22 octombrie – 29 octombrie
 • 5 noiembrie – 12 noiembrie
 • 19 noiembrie – 26 noiembrie
 • 3 decembrie – 10 decembrie
 • 17 decembrie -23 decembrie

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Vor fi sterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a comentariilor ce nu respecta cerintele concursului sau constituie un atac la adresa brandului sau a regulilor de moralitate. Extragerile se pot realiza atat prin intrermediul site-ului random.org, cat si prin decizia unui juriu format din membrii echipei, in functie de cerintele concursului (echipa va evalua creativitatea, detaliile cunoasterii brandului/produsului etc)

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Participanţii sunt de acord şi se obliga sa respecte şi sa se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala şi exclusiva a participanţilor şi eventualilor caştigatori. Orice informaţie eronata va determina neacordarea calitaţii de Participant la acest Concurs.

SECŢIUNEA 7. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul se angajeaza sa respecte dispoziţiile Legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata derularii Programului, sa pastreze confidenţialitatea datelor personale ale Participanţilor şi sa le utilizeze conform prezentului Regulament şi legislaţiei in vigoare.

Participanţii care nu doresc ca informaţiile ce ii privesc sa fie folosite in scop de marketing, studiul pieţei sau publicitate vor semnala in scris aceasta Organizatorului prin e-mail trimis la adresa office@lifecare-essentials.com

SECŢIUNEA 8. FORŢA MAJORA

Organizatorul poate inceta Concursul şi işi declina orice responsabilitate in cazul producerii unor evenimente, independente de voinţa sa, care constituie caz fortuit sau forţa majora, astfel cum sunt definite de lege şi care nu permit continuarea prezentului Concurs.

SECŢIUNEA 9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator şi Participanţi se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care aceasta nu este posibila, instanţa competenta pentru judecarea litigiului va fi cea de la sediul Organizatorului.

SECŢIUNEA 11. REGULAMENTUL PROGRAMULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.btonic.ro. Prin participarea la acest Concurs, Participanţii sunt de acord sa respecte şi sa se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestora pe pagina oficiala de Facebook precum a Organizatorului, https://www.facebook.com/BTONIC.Romania/?ref=settings , precum si pe site-ului www.btonic.ro . Anexele precum si alte acte aditionale la prezentul Regulament, incheiate dupa data inceperii campaniei publicitare, vor face parte integranta din acesta.

SC LIFECARE- ESSENTIALS SRL
MIHAI STEFAN POPESCU
AREA SALES MANAGER

Aboneaza-te la newsletter-ul B!TONIC si ai -5% instant la prima ta comanda!

* Anularea este posibila in orice moment.